Monday, June 7, 2010

Go Go Green Cutest Baby Contest by Mama_Aqish

Penganjur
Mama Aqish

Penaja
Manjaku Sayang

Little World Gallery

Peserta Muhammad Hadif Khumaini
6 November 2010
1 tahun 7 bulan


Kenapa Suke Baca Blog Mama Aqish?
act, dah lama folo blog anje ni... selalu silent reader jer...huhuhu... yang saya tau, anje suke buat contest dan hadiahnye adalah meletooppp! selalu gak join contest anje, tapi tak penah menang daa....yang paling best, anje selalu update pasal sale! hehehe...ni memang feberet saya kalau bab soping ni! yang penting, anak kite minum susu yang sama, progress gold! tengah gigih kumpul t-shirt yang cantik tu! blom dapat lagi kaler hijau! huhuhu...


p/s ~ anje, kalau ada yang kurang kasi tau eh.. TQ

1 comment:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

dear add kan banner penaja dalam entry k

Blog Archive