Monday, October 4, 2010

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!

 
 
TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!
 sticky mode till 04/10/2010
 
 
TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!
INI HADIAHNYERR..
TENG TENG TENG!






Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Additional Information

Item Code
1065856
Weight
4,275g
Category
Dinnerware
Pattern
Geometric

Product Descri

ption

Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.
 

 

Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) 

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST(Tutorial utk sticky post klik SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.

 

7 comments:

TopsyTurvyMum said...

salam..

sila letak syarat2 juga ye..kalau tak nanti rugi kalau menang..rajin2 baca entry2 pasal lucky draw ni :)

'NuReeN' said...

dah try buat sticky mode tp x jd la.. huhuuuu...

MRS. K said...

nureen - kena publish dulu entry tu. then, edit semula tuka tarikh publish tu

'NuReeN' said...

nureen dh publish & edit tp x kuaq pon.. sya ni x pandai sgt nk buat sticky mode nih..

bahagian date & time kat bwh tue ada 2 pilihan 1. auto 2.set date & time kan.. so tick no 2 kan tp kat n3 nureen tue x der pon, juz kuar post date & time jerr.. pas2 2 coloum date & time la.. akak paham x apa nureen tulis nie?? hehehe...

MRS. K said...

nureen ~ tak paham la dik.. huhuhu... takde kuar eh? pelikss jugak.. ke kena setting balik?

'NuReeN' said...

ituewww la.. tgh pening jgk knapa yerr.. member blog pon pelik sepatutnya ok la.. tp dia kuaq schedule plak.. nureen publish dulu ari ni..

http://nureenasir.blogspot.com/2010/09/topsyturvymum-first-lucky-draw_29.html
tq..

'NuReeN' said...

salam...
akak.. saya dah berjaya buat sticky mode.. ;)
http://nureenasir.blogspot.com/2010/09/topsyturvymum-first-lucky-draw_29.html

Blog Archive