Thursday, November 4, 2010

Contest Gambar Percutian yang Menarik lagi Tertarik

 
jom join contest dari Kojah. klik SINI utk more info.. cepat yer sebab tarikh tutup adalah malam ini.




dan ini dia gambar yang dipertaruhkan....

gambar ni fresh lagi ni.. ni masa percutian saya dan keluarga di Langkawi minggu lepas.. selalu orang pegi langkawi nak tengok pantai die yang cantik kan? tapi kami pegi sebab nak melawat sungai yang penuh dengan pokok bakau... hehehee... kami join Mangrove Tour. tour ni akan bawa kite pegi melawat Gua Kelawar, gi tengok sangkar ikan yang dibela, eagle feeding dan pergi mandi kat pantai...

kenapa saya suke gambar ni? gambar ni disnap masa kami turun dari bot untuk melawat sangkar ikan yang dibela.. ada banyak sangat jenis ikan yang tak penah tengok... memang best sangat.. tengok lah permandangan di belakang saya tu. penuh dengan pokok bakau, gunung ganang yang menghijau.  memang luas pemandangan... rasa segar je mata tengok ciptaan Tuhan yang indah ni.. selain tu ada kapal yang berlabuh, ada rumah sangkar ikan... memang satu pengalaman yang cukup berharga...


kalau sesape yang pergi langkawi, jangan lupe amik pakej mangrove tour ni.. memang berbaloi-baloi...


Blog Archive