Tuesday, March 1, 2011

contest "gambar percutian yang menarik yang berlatar belakang pemandangan cantik2"

 klik banner utk join.


gambar ni snap masa bercuti di langkawi bulan Oktober 2010... saya amik pakej Mangrove Tour. pakej ni akan bawak kite pegi melawat gua kelawar, menyusuri hutan bakau, tengok pelbagai jenis ikan belaan di sangkar, dan naik bot ke laut lepas.... sangat cantik pemandangan kat sini...


nak tag :
eb
iema manja
nureen
bunga
dilaz

5 comments:

zahidah dihaz said...

good luck sis...

list ga kat side bar tu nama senarai peserta yang join ga akak ke? nama saya tak de..


New Entry: Termakan ulat? Yurk!

zahidah dihaz said...

good luck sis...

list ga kat side bar tu nama senarai peserta yang join ga akak ke? nama saya tak de..


New Entry: Termakan ulat? Yurk!

Mrs. K aka Ibu Hadif said...

zahidah dihaz ~ akak belum update lagi dik.. hehe..

eima said...

ye la aku join...

MaIzUrA said...

akum i dah terima ok tq

Blog Archive