Thursday, March 3, 2011

List Peserta Ibu Hadif Giveaway 1/2011



kepada semua yang join my giveaway,

boleh check nama korang kat sidebar belah kanan ni yerk!
saya belum habis listkan lagi...
nanti bila dah setel, saya annouce lagi kay! TQ

14 comments:

SyUhAdA said...

OKEH..
NME SYU DAH ADA..
TQ YE..~

my shaizhar blog contest said...

ok. ibu hadif nama saya ada no.15
alamak.. mcm x 'ooong' la number tue.

x pe la. kalau ada rezeki x kan ke mana kan?

watchaaaaa...

eb ezrin2 said...

ye ader... sgt jelas disitu :)

mama irfan said...

salam...
just to reminder ya...
nama saya takda lagi le... huhu

eima said...

mana nama aku K ...
ke mmg dah asingkan utk pemenang khas ni ...

http://eima-contest.blogspot.com/2011/02/ibu-hadif-giveaway-12011.html

Mrs. K aka Ibu Hadif said...

sabau ek semua.. list ni tak habis update lagi...

mama zakuan said...

nama mama pun ada

My Aisy said...

rite...no. 83..okeh..

CT @ Acik Na said...

ada ada.... yeah yeah... no 55...

tiefazatie said...

ok sis..ada dh nama ifa..tq!

Honey said...

Nama saya tak de dalam list ...

azura samsuddin said...

nama zura dah de no.44, tq ;)

zahidah dihaz said...

blum ada lagi nama dalam list...


New Entry: Jodohku orang Sabah


Jom join contest mudah Miss Zahidah 4in1 Lucky Draw
Closing date: 14 Mac 2011, 11.59pm

Mama Balqis said...

nama ada..tp tak pasti yg mana satu milik saya sama 63@74

Blog Archive